HTML

ratta

Friss topikok

  • Norma Desmond: Olyanról már hallottam, hogy medúza- orrú fasz, de faszorrú medúzáról még soha! (2006.07.29. 19:36) folk spotting

Linkblog

Hong Xiao

2006.08.12. 13:21 Crazy Joe Davola

Ma voltunk a piacon. Taxival lehet menni mindenhová, mert nagyon olcsó. Ma is a piacra vagy 20 perc volt az út, fizettünk 800 Ft-ot, azaz 27 yuant. Női sofőrünk volt, és úgy vezetett, mint egy őrült. Nem ment gyorsan, de valahogy olyan helyzetekben kanyarodott balra, a szembejövő forgalomról tudomást nem véve, hogy azt nem ajánlom senkinek.

A piacon aztán kipróbáltuk az alkudozás művészetét, végülis vettünk egy természetesen "eredeti" Omega órát 160 yuanért, 400-ról indulva. Két nagyon helyes lánykával alkudoztunk, akik gyanúsan jókedvűen búcsúztak tőlünk miután fizettünk, tehát valószínűleg így is szarrá keresték magukat rajtunk, de sebaj, hadd örüljenek. Viszont azt megfogadtuk, hogy legközelebb egy ellenszenves pasival fogunk alkudozni, mert vele szemben keményebbek tudunk lenni.
Voltunk végre egy rendes kínai étteremben, 1000 Ft-ért 3 fogást ettünk, az egyik jobbra látható, ez konkrétan főtt-fűszerezett shrimp volt, uborkával és répával...a kínai kaja itt Kínában sokkal jobb, mint Pesten...na persze itt szimplán csak kajának hívják.

Most mennem kell dolgozni, pedig szombat van, de igazából nem is bánom annyira...az órát, amit vettem, persze nem tudom hordani, mert egy kicsit nagy a kecses csuklómra, és persze az nem jutott eszünkbe, hogy még ott beállítassuk.
Azt hiszem, mára ennyiről tudok beszámolni, majd csak történnek már extravagánsabb dolgok is nemsokára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ratta.blog.hu/api/trackback/id/tr15644583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása