HTML

ratta

Friss topikok

  • Norma Desmond: Olyanról már hallottam, hogy medúza- orrú fasz, de faszorrú medúzáról még soha! (2006.07.29. 19:36) folk spotting

Linkblog

Könyvpatkány

2006.07.14. 15:59 Crazy Joe Davola

Csütörtök este , néhány órával a zárás előtt a városi könyvtárban vélték látni a múlt héten egy átutazó vándorcirkuszból szökött andalúziai mammutpatkányt. A látványa a könyvtárban tartózkodók többségéből - még az állattan szekciónál keresgélőkből és az véletlenül a helyszínen tartózkodó böllérből is - halálfélelmet váltott ki. A fenevad másodpercekig -bár ez a rövid idő szemtanúk szerint hosszú óráknak tűnt- téblábolt a fogyókúrás könyveket tartalmazó polcok előtt, végül a tudományos-fantasztikus polc tetejére mászva és az ablakon kiugorva elmenekült.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ratta.blog.hu/api/trackback/id/tr55644576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása